Als makelaar hebben wij er geen belang bij welke instelling u een hypotheek afsluit. Wél dat u de best passende hypotheek afsluit. Er zijn vele hypotheekvormen en tal van aanbieders. Vaak is het zo dat mensen zich mee laten slepen in hun enthousiasme als zij hun droomwoning gevonden hebben en dit object willen aankopen. Waak er voor overhaaste beslissingen te nemen.

Dat is de reden waarom wij u adviseren om met een onafhankelijk hypotheek adviseur in contact te treden. Deze onafhankelijk hypotheek adviseur denkt niet in het belang van de bank, maar in uw belang. De best passende hypotheek wordt gezocht bij uw (toekomstige) woonsituatie. Met maandlasten die zo laag als mogelijk zijn om u optimaal van de woning te laten genieten.

DM Van de Kuil Makelaardij heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan met hypotheekadviseurs en kan deze ervaringen met u delen. De steeds veranderende regelgeving zorgt voor veel vragen en het is van belang dat u daar een duidelijk antwoord op krijgt. Vraag ons naar, ons bekende, betrouwbare adviseurs die u helpen uw doel zo snel mogelijk te realiseren. Deze adviseurs geven u graag, uiteraard geheel vrijblijvend, inzicht in uw mogelijkheden. Uw mogelijkheden worden in kaart gebracht en daarbij wordt een passende hypotheekvorm en hypotheekverstrekker gezocht.

Meer weten over hypotheken? Klik hier om contact met ons op te nemen.