Net als bij het aankopen van een woning is ook het verkopen maatwerk. Wilt u uw woning voor een bepaalde datum kwijt? Heeft u een andere woning nodig? Stelt u bepaalde eisen aan de koper? Allemaal zaken waarvan het goed is om deze vooraf met de makelaar door te spreken. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Daardoor kunnen wij u in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien. Daarnaast geven wij aan wat wij allemaal verder voor u kunnen betekenen. Daarbij spreken wij ook samen af welke vergoeding daar tegenover staat. Door duidelijke afspraken te maken, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Het is belangrijk dat u een goede prijs voor uw woning vraagt. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Daarom komt de makelaar eerst bij u thuis om de woning op te nemen. Zij let dan onder andere op de ligging en de technische staat van uw woning. Ook wil zij financiële zaken als servicekosten, gemeentelijke belastingen of erfpacht van u weten.

Op basis van al deze informatie kunnen wij u uiteindelijk adviseren over de prijs waar u het meest bij gebaat bent: een realistische vraagprijs, want u wilt uw woning verkopen en niet alleen "op de markt zetten".

Meer weten over onze verkoopdienstverlening?

Klik hier om contact met ons op te nemen of een gratis waardebepaling van uw woning aan te vragen.