DM Van de Kuil Makelaardij staat voor “anders" durven zijn, maar wel binnen professionele kaders, waarbij u (als klant) altijd centraal staat.

Met een achtergrond in de woninginrichting als interieurspecialist heb ik mij in 2005 toegelegd op de makelaardij. De eerste 7 jaar ben ik als franchisenemer succesvol actief geweest binnen een grote franchise organisatie. In 2012 heb ik besloten met veel enthousiasme zelfstandig verder te gaan. Het is een lastige tijd maar ik ga de uitdaging graag aan.

Als volledig zelfstandige makelaar heb ik meer de ruimte om mijn eigen creativiteit en ideeën samen met u toe te passen.
Mijn bekende “anders-dan-anders-aanpak” kan ik nog meer uitbreiden. Een aanpak die staat voor intensieve persoonlijke aandacht en zorg voor de presentatie van uw woning en bij de begeleiding voor, tijdens en na het verkooptraject. Een aanpak waarbij ik er voor ú ben: overdag, ’s avonds en in het weekeinde.

Maar vooral een aanpak waar de huidige woningmarkt om vraagt en die wérkt, getuige de woningen die ik in de afgelopen lastige jaren succesvol heb verkocht.

Ik kijk uit naar een samenwerking. Misschien voor u een nieuw gezicht, maar met een beproefde aanpak.